Tietosuojaseloste  

 

Rekisterinpitäjä ja käsittelijä

En jaksa -sivustoa käyttää usea suomalainen yhteisö, jotka toimivat rekisterinpitäjinä alueelle varatussa palvelun osassa. Rekisterinpitäjä mainitaan kaikilla sivuilla, joilla tiedonkeruuta tehdään ja se on joku seuraavista:

  • Kärsämäen kunta
  • Puolangan kunta
  • Sulkavan kunta
  • Sysmän kunta
  • Ylöjärven kaupunki

Henkilötietojen käsittelijänä toimii Zoturi Oy 3019051-1 yksityisyys@zoturi.com.

Seuraavissa osiossa henkilötietoja ei kerätä:

  • Itä-Savon sairaanhoitopiiri (Sosteri)
  • Porin kaupunki
  • Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä (Päijät-Sote)
  • Itä-Uusimaa

 

Käsiteltävät tiedot ja käsittelyn peruste

Sivustolla on mahdollisuus chat-keskusteluun, jossa voi olla myös kuvia.

Käytämme sivustollamme teknisiä evästeitä, jotta palvelua voidaan tarjota.

Henkilötietojen käsittelyn perusteena on rekisterinpitäjän lakisääteinen velvollisuus sosiaalihuoltolain toisen luvun 6§ mukaisesta neuvonnasta ja ohjauksesta.

Keräämme anonyymiä analytiikkaa. Tämä tarkoittaa, että IP-osoitettasi ei tallenneta. Mikäli tästä huolimatta haluat, että käyntiäsi ei analysoida, voit estää sen poistamalla alla olevan raksin.

Tietojen jakaminen

Ilman sinun lupaasi emme anna tietoja kenellekään pois lukien seuraavat:

Chat-vastaajat. Näytämme chat-vastaajalle välittömästi kirjoittamasi keskustelun sekä IP-osoitteesi.

Yhteydenottopyyntöjen käsittelijät. Näytämme yhteydenottopyyntöjen käsittelijälle palveluun jätetyt yhteydenottopyynnöt.

Viranomaiset. Voimme antaa tietoja sinusta viranomaisille, mikäli viranomaiset sitä pyytävät ja viranomaisilla on oikeus saada tietoja lain perusteella.

Palvelutarjoajat. Käytämme palvelun tuottamiseen alihankkijoita ja välitämme tietoja näille tahoille. Alihankkijoita koskevat samat tietosuojasäännöt kuin omaa toimintaamme. Alihankkijoita, jotka käsittelevät tietoja ovat palvelun tuotannossa käytettyjen tietojärjestelmien ylläpitäjät.

 

Tietojen suojaaminen

Käytämme tarvittavia turvatoimia suojataksemme henkilötietojasi joutumasta vääriin käsiin ja estääksemme niiden muuttamisen ja hävittämisen. Huolehdimme tietojesi  suojaamisesta kaikissa käsittelyn vaiheissa alkaen tietojen keräämisestä ja päättyen tietojen tuhoamiseen. Käsittelyn turvallisuus takaa esimerkiksi kyvyn taata järjestelmien ja palveluiden jatkuva luottamuksellisuus, eheys, käytettävyys ja vikasietoisuus sekä kykyä palauttaa tietojen saatavuus ja pääsy tietoihin nopeasti fyysisen tai teknisen vian sattuessa. Henkilötietojen käsittely tapahtuu salattujen yhteyksien kautta ja tiedot tallennetaan tietokantaan, joka on suojattu käyttöoikeuksin ja palomuurilla.

Huomio, että mikään verkkosivusto, Internet yhteys tai palvelin ei ole täysin turvallinen, joten kaikesta työstämme tietoturvan ja tietosuojan eteen, emme voi taata, että palvelunestoa, luvatonta pääsyä, hakkerointia tai tiedon vuotoa ei koskaan tapahtuisi.

 

Muutokset yksityisyyskäytännöissä

Voimme muuttaa yksityisyyskäytäntöjämme julkaisemalla uuden version verkkosivustollamme, joten ole hyvä ja tarkista ne säännöllisesti. 

 

Tietojen säilytys ja siirto

Henkilötietojasi käsitellään ETA-alueella.

Tallennamme henkilötietoja korkeintaan puoleksi vuodeksi ja poistamme ne automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta. Chat-keskustelut poistetaan samana päivänä.

 

Valintojen teko ja yhteydenotto

Jos haluat poistaa, nähdä, tehdä muutoksia, siirtää järjestelmästä toiseen, vastustaa tietojen käsittelyä, vastustaa automaattistapäätöksen tekoa tiedoista, jotka olemme keränneet sinusta, voit lähettää pyynnön henkilötietojen käsittelijälle osoitteeseen: yksityisyys@zoturi.com tai postitse Zoturi Oy, Alangontie 17, 90540 Oulu. Muokkaamme tai poistamme tietoja vain rekisterinpitäjän päätöksellä ja tätä varten sinun tulee lähettää allekirjoitettu tietojen pyyntö edellä olevaan osoitteeseen. Sinulla on oikeus valittaa tietojesi käsittelystä tietosuojavaltuutetulle.

Jos sinulla on asiaa yksityisyyskäytäntöihimme liittyen, voit olla yhteydessä meihin edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen tai postiosoitteeseen. Kysymyksiin vastaa Zoturi Oy:n tietosuojavastaava Janne Vepsäläinen.